Tip til sommerens gør-det-selv projekt

Forbruget er i vækst, og gør-det-selv projekter er blevet hipt som aldrig før, og det betyder også at vi ser en vækst i byggemarkeder. I Danmark er der dukket mange nye trælast og byggemarkeder, og for at være konkurrencedygtig er de nødt til at være kvalitets- samt prisbevidste og ikke mindst synlige online. En af dem som er kommet for at blive er Lavpristrae.dk, hvor du kan finde byggematerialer til dit næste haveprojekt.

Byg et hegn med trykimprægneret hegnsbrædder

Et af de mest populære sommerprojekter for alle haveejere er at bygge et nyt hegn til haven, og det er ikke bare en selvfølge. Det kræver både tid og ressourcer, at bygge et nyt hegn, og derudover er de rette materialer mindst lige så vigtige. Bygger du et havehegn med brædder af lav kvalitet, så kan du hurtigt få lov til at bygge et nyt hegn et par år efter igen.

Kvalitet er vigtigt, og derfor er trykimprægneret hegnsbrædder fra Lavpris Træ et godt valg. Der er stor forskel på beskaffenheden af de brædder, som du kan købe i de forskellige trælaster og byggemarkeder, og hvis du ikke køber dem samlet, så vil du opleve stor variationen i udformningen af træet. Det vil i sidste ende give et grimt resultat – så køb derfor dine brædder til hegnet det samme sted og gerne på samme tidspunkt. Husk derfor at måle op inden, så du ved hvor mange hegnsbrædder, du skal sigte efter ti hegnet.

hegnsbrædder til haven

Det bør du vide om hegnsbrædder

Køb altid en længde der er lidt længere end det, som du har målt op til, da du bør påregne renskæring af brædderne i længden med. Det ville ikke være fedt, hvis du kommer til at skære brædderne for langt ned, så de lige pludselig ikke passer med din byggeplan.

For at få den længst mulige levetid som muligt ud af træet, så bør du lave en grundig efterbehandling med grundingsolie og træbeskyttelse. Det vil ultimativt give dig det bedste æstetiske resultat, og derudover så vil hegnet holde i flere år end først påregnet.

Idéer til andre projekter

Der findes mange forskellige ting, som du kan bruge din tid på i haven om sommeren, og ovenstående er blot et forslag. Af andre forslag til projekter kan bl.a. nævnes et legehus, skur, køkkenhave, blomsterbede og havespil. Husk på det er kun fantasien, der sætter begrænsningerne, og du bør selvfølgelig bruge tid på det, som interesserer dig og din familie.

Har du en familie, så er det måske mere interessant at investere tiden i et legehus, eller pengene på en trampolin, som dine børn kan have gavn af. Det kunne også være havemøbler, som er en vigtig del af at kunne nyde tiden i det danske sommervejr. Her kan loungemøbler og andet lir være med til at puste nyt liv til din have.

Er sundhed og velvære i højsædet, så er det oplagte valg et projekt omkring en økologisk køkkenhave, så I kan være selvforsynende resten af året med god samvittighed.

God fornøjelse!

admin