Frederiksberg osteopati

Vi kender det allesammen, vi går rundt med små skavanker, som går og små irriterer os. Det kan være skulderen,  som skaber problemer i hverdagen, eller knæ, ryg med flere, som kan være irritable.

Men det er der heldigvis en løsning på, du kan nemlig bestille tid hos en Osteopat, som har har specialiseret sig inden for det felt. En Osteopat er en manuel behandler, som behandler alt væv i kroppen, her snakker vi både om led, muskler, nerver og organer. En Osteopat beskæftiger sig med de funktionsproblemer, hvor vores naturlige struktur ikke længere fungere optimalt.

Behandlingsformen er meget speciel og kan variere meget, og kommer meget an på hvor din smerte kommer fra. Da en osteopatisk undersøgelse er en manuel behandling og består af mobilisering af led, spændt struktur, kan det være meget forskellige for hvordan Osteopaten tager udgangspunkt i sin behandling af dig.

Book din tid hos Thomas Månsson Frederiksbergs Osteopati

Din symptom historie

Det er Osteupatens vigtigste opgave at sætte sig grundigt ind i din sygdomshistorie inden selve behandlingen påbegynder. Osteopaten vil derefter udfører relevante undersøgelser til at diagnosticere evt. spændinger i led, muskler eller bindevæv.

Det er nemlig ikke ualmindeligt at årsagen til problemet ligger et helt andet sted end, det først var tilfældet. Osteopaten behandler derfor mange forskellige sygdomstilfælde, og behandlingen er individuel og kan ikke blot tages over en kam.

 

 

 

 

 

 

admin