Tid til tandblegning

Jeg har længe gået og overvejet, at få afbleget mine tænder. Hvilket har betydet jeg har forhørt mig lidt rundt omkring og undersøgt på internettet, hvad mulighederne var. Da jeg er boende i indre København, har jeg specifikt kigget efter tandlægeklinikker der. Jeg endte med at vælge PLUS 1, som er tandlæge i København, de fik generelt god feedback og jeg har en kollega der har været til tandeftersyn der.

En anden grund til jeg valgte PLUS 1, var fordi de har en mere risikofri tandblegnings metode end mange andre. Den typiske måde er ved lys og laser indgreb, men den metode lader til, at have større chance for bivirkninger i form af efterfølgende smerte. PLUS 1 praktiserer en gel-blegnings løsning, som er en langt mere sikker løsning. Det fungerer på den måde, man får gelen af tandlægen også lægges det i en specialtilpasset skinne, man skal have siddende om natten. Det kan variere lidt fra tandsæt til tandsæt, hvor lang tid man skal gøre det, for mit vedkommende fik jeg et tilfredsstillende resultat efter 15 dage.

 

Smilet er tilbage

Det er en fantastisk følelse man har i kroppen efter en tandblegning. Det er helt utroligt hvad det kan gøre ved en, at have flotte hvide tænder igen. Jeg føler mig som et helt nyt menneske, jeg har fået en masse selvtillid og tro på mig selv igen. Jeg tager mig selv i nogle gange, at stå og smile til mig selv i spejlet om morgenen.

Som i nok kan fornemme er jeg meget tilfreds med resultatet af afblegningen. Men jeg havde heller ikke super høje forventninger til resultatet, da jeg har hørt blandet om tandblegning generelt. Jeg fik mig også en god samtale med tandlægen inden behandlingen gik i gang, og han fortalte mig b.la. hvis man er ryger kan det slet ikke betale sig, da virkningen af minimal. Rygningen påvirker åbenbart din emalje i sådan en grad, en afblegnings behandling vil være nærmest ubetydelig. Så det skal man lige have i baghovedet, hvis man er storryger og ønsker at få afbleget tænder.

 

Ny tandlæge

Jeg var så tilfreds med min behandling hos PLUS 1, jeg skiftede permanent til dem, som min tandlæge. Det var helt igennem en behagelig oplevelse, at være patient hos dem, fra man trådte ind af døren i venteværelset til man forlod det igen. Der var en rolig og professionel tone igennem hele forløbet, og jeg følte mig hele tiden i gode hænder. Udover over deres Københavns klinik ligger tæt på min bopæl, så er det faktisk også virkelig fair priser de har. Så leder du efter en billig tandlæge i København, kan jeg på det kraftigste anbefale PLUS 1.