På udkig efter en restaurant nær Royal Arena

Nu er der ikke længe til at vi skal afsted til VM i Håndbold med hele familien. Min far havde vundet billetter til den eneste kamp, som Danmark skal spille i København. Derfor skal vi lige pludseligt alle sammen til københavn og bo i den weekenden hvor kampen skal spilles. Vi har fået dækket hele turen af konkurrencen, så vi skal flyve fra Billund til Københavns Lufthavn, og bo på hotel i Ørestaden, så vi nemt kan komme til og fra Royal Arena. Vi skal bo på det lækre Hotel Bella Sky, som ligger tæt på både Fields Shoppingcenter og Royal Arena. Jeg tænker faktisk også at vi hovedsageligt skal befinde os i Ørestaden, fordi vi alligevel allerede har været i København så mange gange, og set hvad der ellers er.

Der er jo også masser af gode steder i nærheden af Royal Arena – både når man ser på underholdning og restauranter og spisesteder.

Vi har faktisk allerede kigget efter nogle gode restauranter nær Royal Arena, som vi kan tage ud at spise på, inden kampen.

Vi fandt en restaurant tæt på Royal Arena

Der dukkede en del forskellige op, men især ét sted ser super lækkert og hyggeligt ud. Stedet hedder Rambla og er en restaurant tæt på Royal Arena, der serverer forskellige tapas og har et kæmpe vinkort – lige noget for os allesammen. Jeg er ret sikker på at det bliver her vi skal spise på kampdagen!

Danmark spiller jo mod Chile til VM i Håndbold og det er egentligt den eneste kamp, vi skal se efter planen. Dog, har vi overvejet at blive en ekstra dag, hvis det kan lade sig gøre. På den måde, kan vi tage ind og se nogle af de tre andre kampe, som spilles dagen efter, d. 11. Her skal Sverige blandt andet spille, og vi regner med at der kommer til at være rigtigt mange svenskere, der tager turen over sundet, for at støtte op omkring deres landshold, når nu de spiller så tæt på.

Dette kan selvfølgelig kun lade sig gøre, hvis vi får lov af konkurrencearrangøren, og vi kan flyve hjem på deres billet en dag senere. Desuden skal vi også se om vi overhovedet kan finde billetter til kampene i Royal Arena. Så må vi se om vi også skal tage en tur mere på Restaurant Rambla eller om vi skal finde et andet spisested. Det kommer også lidt an på hvornår der er kampstart på de kampe vi kan få billetter til.

Men alt i alt, glæder jeg mig til turen – jeg har endnu ikke været i Royal Arena eller Ørestaden, så det bliver spændende at se hvad de har at byde på – og ikke mindst Restaurant Rambla! Jeg synes det er helt perfekt, at den ligger så tæt på Royal Arena og hotellet, så vi let kan komme derover og hjem igen!

admin