Jeg har fået min nye bil med flexleasing

Flexleasing er blevet rigtig populært herhjemme. Og fordelene er så sandelig også til at få øje på. De mest umiddelbare er at man kan dele registreringsafgiften op i små bidder og at man kan nøjes med at betale for de måneder man bruger bilen. Eksempelvis kan du nøjes med at betale registreringsafgift for din sportsvogn i sommermånederne hvor du bruger den. Det giver god mening så du ikke har bundet penge i den når den bare står i garagen hele vinteren. Med flexleasing binder du ikke et så stor pengebeløb i din bil som du ville gøre hvis du købte bilen ex. kontant eller med et billån og du har på den måde meget bedre likviditet. Penge som du eksempelvis ville kunne investere i andre aktiver og på den måde få dem til at formere sig, så du kan finansiere leasingen.

Jeg har undersøgt mulighederne hos Formula Leasing på https://www.formula-leasing.dk/ og det ser rigtig fornuftigt ud.

Der findes en række muligheder i forbindelse med flexleasing og på hvilken måde en kontrakt strikkes sammen. Herunder er det muligt hvis du allerede har en bil på hånden at sælge den til Formula Leasing, hvorefter de leaser den ud til dig og dermed har du meget større likviditet og økonomisk råderum, til stor fordel for kunden.

bil

Stærkt økonomisk råderum

Jeg tog kontakt til Formula Leasing og fortalte dem om mine ønsker. De var meget imødekommende og professionelle. Jeg var ikke 100 % klar over alle facetterne af flexleasing men de gjorde det letforståeligt og de klædte mig godt på til at kaste mig ud i flexleasing. Mine tanker om ny flexleaset bil svævede omkring en Audi eller en BMW. Hvis jeg valgte en der var mere end 3 år gammel skulle jeg betale den laveste månedlige registreringsafgift og det var en super løsning. Med flexleasing bliver besparelsen større jo dyrere bilen bliver, og det giver fin mening af flexlease en bil der er over 3 år gammel. Jeg endte med at vælge en Audi og det har jeg været meget tilfreds med. Det har givet meget luft i budgettet og det økonomiske råderum har jeg i stedet investeret andetsteds for at have muligheden for at finansiere den månedlige ydelse på bilen. Bilen havde Formula Leasing på lager så der gik kun få dage før jeg fik den leveret i indkørslen. Gennem hele forløbet omkring flexleasing har der været en professionel tilgang til opgaven og en sublim kundeservice med mig som kunden i centrum. Jeg er rigtig glad for min nye bil og flexleasingaftale jeg kunne godt forestille mig at forlænge aftalen med endnu 12 måneder når den udløber. Der er rigtig mange økonomiske incitamenter flexleasing og for mig giver flexleasing rigtig god mening. Og som jeg skrev i starten af indlægget, så er det populært som aldrig før og jeg er sikker på udviklingen forsætter. Det er et marked i vækst og flexleasing bliver formentlig endnu mere udbredt frem over. Jeg medgiver de bedste anbefalinger til Formula Leasing og er virkelig begejstret over vores aftale.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *