Hold dig varm i kulden med Parajumpers jakker

Vi har denne vinter haft en varm december og januar måned. For mange har det betydet, at der er sparet på investeringen i en ny vinterjakke. Dog er vi i februar ramt af mere vinterligt vejr og har flere nætter haft en temperatur helt nede på omkring 10 graders frost. Vinteren er kommet sent i år, og ifølge prognoser fra DMI kan vi af samme grund også forvente en kold start på foråret. Uge 7 er ugen, hvor mange danske familier tager på vinterferie og skiferie. Til sådanne ferier hører også et behov for ordentligt overtøj. Nedenfor har vi foreslået en række parajumpers jakker fra Superlove, der kan holde dig varm i denne pludselige vinterkulde.

Parajumpers jakker af italiensk kvalitet

Når du så sent som i februar er nødsaget til at investere i en ny vinterjakke, er det også vigtigt, at den kan holde flere sæsoner. Parajumpers jakker går hverken på kompromis med design eller kvalitet og tåler endda maskinvask. De har en smal pasform, der giver et feminint look i modsætning til andre varme dunjakker. Du kan få Parajumpers jakker i alle mulige farver og modeller, som med garanti kan holde dig varm, når det er koldt. Du kan også købe parajumpers jakker som overgangsjakker, og disse kan du også bruge sæson efter sæson.

Her har vi lavet en top 3 over vores favorit vinterjakker fra Parajumpers. Disse jakker vil ikke få dig til at fortryde, at du har investeret i en vinterjakke i februar:

Tredjepladsen: Parajumpers jakke dame, Alison

Parajumpers jakker

Denne varme Parajumpers vinterjakke, Alison i grå, er både vandafvisende og har masser af lommeplads. Den er af 90% dun og 10% fjer og vil med dens længde sørge for at holde dig varm på selv de koldeste dage.

Andenpladsen: Parajumpers jakke dame, Sylvia Easywear

Parajumpers jakker, vinterjakker

Denne jakke får en andenplads for dens stilfulde design. Jakken har en smuk pasform og er endnu pænere på. Skal den bruges som vinterjakke, anbefales det, at du tager en ekstra trøje på under da den ikke er helt så varm som mange af de andre Parajumpers jakker. Jakken fungerer perfekt som overgangsjakke og vil være dig trofast i mange år.

Og vinderen er…

Der er ingen tvivl. Førstepladsen går til denne fede Parajumpers jakke:

Førstepladsen: Parajumpers Parka Coat, Long Bear

Parajumpers jakker parka

Vil du gerne kunne klare alle former for kulde og frost de næste mange år, skal du udstyre dig med denne Parajumpers jakke. Vinterjakken er af fineste kvalitet, 90% dun og 10% fjer. Pelsen på hætten giver vinterjakken et ekstra feminint og moderne look, og jakkens længde sørger for, at du ikke bliver kold om livet. Denne dunjakke fra Parajumpers vil passe på din krop og gøre dit forsvar mod influenza stærkere, hvis du bruger den flittigt. Med denne Parajumpers jakke behøver du aldrig at fryse igen.

 

admin