Find din maler på Amagerbrogade

Skal du bruge en maler Amagerbrogade, vi Malermester Brigsted-Hansen være det oplagte valg. Dette malerfirma kan hjælpe med både indvendigt arbejde og udvendigt arbejde til private såvel som privat. Her har vi samlet en række tips til, hvad du kan gøre og tage til overvejelse, inden du får besøg af din maler Amagerbrogade.

Hvis du skal have malet stuen

Stuen er det rum, hvor familien samles mest, og det er derfor det rum, der får boret flest huller i væggen. Mange af hullerne kan man fylde ud igen med lidt spartelmasse, en spartel og en støvsuger, men det bliver aldrig helt det samme igen. Stuen har godt af at blive malet med jævne mellemrum, hvis du vil bevare den rene, moderne atmosfære. Særligt hvis der har været eller bliver røget indendørs, kan tobaksrøgen sætte sig i væggene og gøre dem gullige. Sod fra stearinlys vil også sætte sig og blive synlige på væggene.

Inden du får besøg af din maler Amagerbrogade, er det en god idé at rydde så mange møbler og mindre genstande ud af stuen, som muligt. De møbler, der ikke kan flyttes, bør du dække til, hvis du gerne vil passe godt på dem. Din maler Amagerbrogade vil stå få alt malerarbejdet, så der er ingen grund til selv at begynde.

Hvis du skal have malet trægulve

Har du eller har du haft hund i dit hjem? Hundeklør og trægulve er ikke de bedste venner, og der vil lynhurtigt komme ridser i gulvet, hvis hunden er lidt vild. Nogle trægulve er faktisk så bløde, at de kan tage skade af så lidt som vægten af en sofa. Selv hvis der blot er prøvet et par højhælede sko indenfor i få minutter, kan det vise sig i gulvet.

Hvis dit trægulv er slebet flere gange, kan du risikere, at du skal have et helt nyt gulv, før det bliver pænt igen. Det kan være rigtig dyrt at få lagt helt nye gulve, og det er som regel ikke noget, man vil gøre, før man flytter ud.

Man kan nu vælge at redde sit gulv ved at male det. Inden din maler Amagerbrogade skal udføre arbejdet, er det dog nødvendigt, at du rydder gulvet helt. Du skal også være sikker på, at du ønsker at få det malet. Du kan nemlig risikere, at gulvet ikke kan få sin naturlige farve tilbage igen. Slibes gulvet igen, efter det har været malet, kan du risikere, at gulvet ikke længere hænger sammen.

Det er en god idé at spørge din maler Amagerbrogade til råds om dette. Maleren kan nemlig se, om dit trægulv kan tåle at blive malet.

Din maler Amagerbrogade kan pifte hjemmet op

Måske har du meget at se til, og måske står maling af stuen ikke lige øverst på din liste. Du vil dog blive overrasket over, hvad maling kan gøre ved dit hjem. Du kan få et gammelt køkken til at se nyt og moderne ud ved at male dine køkkenskabe. Din maler Amagerbrogade vil klare arbejdet for dig, og uden du har rørt en finger, har du fået et nyt hjem.