Forkæl dine medarbejdere med påskegaver

På rigtig mange arbejdspladser får medarbejdere julegaver. Det er en hyggelig tilbagevendende tradition, som mange holder af. Men hvad med påsken? Hvorfor får man egentlig ikke gaver i påsken? Det kunne være noget sødt? Måske et lækkert, stort påskeæg? Eller andre søde sager? Det behøver ikke være noget dyrt eller voldsomt. Chefer kunne i hvert fald med fordel give påskegave til medarbejdere, for det vil skabe glæde blandt medarbejdere, når de – eventuelt – går på påskeferie med en påskegave fra chefen under armen. 

For selvom at julen byder på flere traditioner end påsken – i hvert fald herhjemme – så har påsken også flere velkendte traditioner, som mange elsker. Det kan være traditioner som at skrive gækkebreve, puste æg, spise lammekød eller give hinanden påskeæg.

Hvad skal man ellers lave i påsken? 

Påsken er en herlig højtid. Den byder på intet mindre end tre helligdage, og derfor er der mange, som tager fri mandag til onsdag i påskeugen, da det resulterer i 10 sammenhængende fridage. Det er også ved påsketid, at solen har fået så meget magt, at vejret som regel er nydeligt. Det betyder, at man endelig kan opholde sig udenfor på terrassen, og nyde solens varme stråler på sin kind.

Dem, som er så privilegerede at eje et sommerhus, benytter som regel påskeugen til at gøre sommerhuset sommerklar – og ellers opholde sig i det sammen med venner eller familie. 

Derudover er der også rigtig mange, som vælger at tage ud at rejse. Det kan f.eks. være en bilferie til det sydlige Europa – eller den helt lange flyvetur til USA, Asien. Afrika eller andre eksotiske steder. For efter en lang vinter er der rigtig mange, som savner sommervarmen – og i påskeferien er det altså bare oplagt at søge mod sydligere himmelstrøg. Men du kan selvfølgelig også bare vælge at opholde dig derhjemme og slappe af med familie og venner.