Den perfekte konfirmation i Roskilde

Italiensk mad

Skal du snart fejre din eller dit barns konfirmation? Så er der en masse, der skal planlægges for at få den perfekte konfirmation. Hvis du fejrer din konfirmation i Roskilde, så er der en bred palette af muligheder, der kan gøre din fest, noget helt særligt, både for dig og dine gæster. Her er nogle idéer, som du kan bruge som inspiration, når konfirmationsfesten skal planlægges i Roskilde. 

Selskabslokaler Roskilde

I Roskilde kan du fejre din konfirmation i restaurant La Rusticas hyggelige selskabslokaler i Roskilde. Her får du en italiensk inspireret konfirmation med autentiske, italienske opskrifter, der giver alle dine gæster en vidunderlig smagsoplevelse. Du kan vælge mellem tre forskellige menuer eller sammensætte din egen menu ud fra retterne i menukortet. I det, du træder ind i selskabslokalerne, vil du med det samme mærke den sydeuropæiske atmosfære, som vi alle kender fra vores ferier sydpå. Her kan du fejre alle livets store øjeblikke, lige fra barnedåben og fødselsdagene til bryllup og konfirmation. 

Tag de bedste billeder

Roskilde er en charmerende middelalderby. Derfor er det også den perfekte kulisse til dine konfirmationsbilleder. Tag en tur rundt i byen med en dygtig fotograf og få de smukkeste billeder, så du kan se tilbage på den særlige dag. Du kan eksempelvis tage foto foran Roskilde Domkirke, i en af byens smukke parker, ved nogle historiske vikingeskibe eller foran fjorden og havnen – alle sammen steder, der vil give dig super Instagram-venlige billeder.  

Aktiviteter 

Roskilde giver dig også mulighed for at kombinere din konfirmationsfest med diverse aktiviteter. Du kan for eksempel invitere dine gæster på en sejltur på et vikingeskib, gå en tur langs fjorden eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænsen. I kan for eksempel starte med en sjov aktivitet og efterfølgende samles til middag i hyggelige selskabslokaler.