3 tips til den hyggeligste haveindretning

Er du lige flyttet ind i en ny villa med en have, der har brug for en kærlig hånd? Uanset hvilken tilstand haven er i, så giver det god mening at planlægge indretningen af dine have, ligesom du planlægger indretningen af dit hus. 

 

Hos Havemøbelshoppen finder du et stort udvalg af havemøbler i flere forskellige stile, materialer og til flere forskellige priser. Der er noget til enhver smag og have. Tag et kig på deres udvalg for at finde inspiration til indretningen af din have, eller følg disse råd:

Skab afslappende steder med en solvogn

En have er et sted, hvor vi skal kunne slappe af og nyde den ro, som naturen kan give os. Det er en slags pusterum. Derfor bør det indrettes til netop det. Med en solvogn, kan du skabe et afslappende område i haven, hvor du kan nyde sommersolen eller slappe af under skyggen af et træ eller en parasol. En solvogn kan således bidrage til at haven bliver et lækkert afslapningssted og et pusterum, hvor du kan finde ro efter en travl hverdag. 

Prioriter god plads til et havemøbelsæt

En have er også et sted, hvor familie og venner samles til grillmiddag eller andre festlige lejligheder. Det er således også et samlingssted. Derfor skal der også være god plads til dem, som du holder af. Du bør derfor investere i et havemøbelsæt, der er stort nok til din familie og måske til gæster, som du ofte har på besøg. Derved kan I spise middag sammen ude i haven om sommeren.  

Plant efter sæsonerne 

Udover havemøblerne, så er havens planter og træerne selvfølgelig også vigtige. En god have har planter, der blomstrer i forskellige sæsoner, så haven er nydelig næsten hele året rundt. En god have har også en blanding af både skygge og solområder. Nogle planter trives nemlig bedst uden direkte sollys. Disse kan, for eksempel, plantes i skyggen af et træ. Du bør derfor prioritere at en eller flere træer i din have.