Mine tre tips til den aktieinteresserede – Det bør du gøre

Der er meget at tage fat i, når snakken falder på investering i aktier. Særligt for nybegynderen virker det hele nok både fascinerende, men ligeledes skræmmende på samme tid. Mange af os drømmer vel om at bo i et pænt hus, med vores dejlige familie – måske endda med en lækker sportsvogn, når vi bliver lidt ældre? Det var i hvertfald en del af inspirationen og grunden til, at jeg kom i gang med at investere tilbage i tiden. I dette indlæg vil jeg komme med tre gode tips til, hvordan du kan blive klogere på emnet!

1. Meld dig ind i netværksgrupper eller aktieforum

Der findes efterhånden en god håndfuld af store forum og grupper på de sociale medier, hvor aktionærer i forskellige aldersgrupper og økonomisk tilstand mødes. Her bliver diskuteret og debatteret på kryds og tværs. Det er selvfølgelig vigtigt at overveje, hvad det er man læser – særligt på internettet! Der kan dog være meget at lære, ved at følge med på de forskellige sider.

2. Find et par gode blogs eller profiler til inspiration

Der findes mange gode profiler og hjemmesider, med fokus på investering i aktier og obligationer. Hvis du drømmer om at investere dine penge, så kan det klart anbefales at finde og følge disse. Du kan blandt andet lede efter profiler på sociale medier til inspiration, eller fordybe dig yderligere ved at læse blogs og indlæg på de forskellige hjemmesider.

3. Køb et par bøger om aktier – her er guld at hente!

Selvom du er med på både forums, hjemmesider og de sociale medier, så er der næppe meget der slår en god gammeldags bog. Jeg er selv faldet over denne liste med boganbefalinger: investering i aktier. Her har jeg bestilt et par bøger fra, hvilket har været til stor gavn for mit videre investeringseventyr.

Jeg vil klart anbefale dig, at du tager et kig på listen – særligt hvis det er blevet tid til at gøre noget ved din drøm om investering.

admin