Alkohol behandling der virker

Behandlingcenter Søby Park er muligvis landets bedste misbrugscenter når det kommer til alkohol behandling. Det er der flere grunde til. Du kan selv tage et kig på deres hjemmeside lige her: https://www.behandlingscentersoebypark.dk/. Hvad gør et misbrugscenter til det bedste i landet for alkohol behandling? Der er selvfølgelig flere faktorer der spiller ind. Det er svært at udpege én af faktorerne til at være vigtigere end de andre, men for at være det bedste misbrugscenter bliver du nødt til at kunne levere på alle. Misbrugskonsulenterne er én af disse vigtige faktorer. Søby Parks misbrugskonsulenter er alle yderst kvalificerede af primært to årsager. Først og fremmest er de uddannede inde for alkohol behandling. For det andet er de alle sammen tidligere alkoholikere. Hvorfor er det vigtigt? Det er det fordi samtlige misbrugskonsulenter har selv været igennem alkohol behandling fordi de var alkoholikere. Med andre ord har de prøvet på egen krop, hvad det vil sige at være en alkoholiker og hvilke konsekvenser det har, plus de ved hvordan det er at være kommet ud på den anden side af et alkohol misbrug. Det giver en helt unik empatisk evne som de kan tage med sig i deres alkohol behandling af deres patienter. Derfor er Søby Parks misbrugskonsulenter kompetente og kvalificeret til at hjælpe alkoholikere.

Derudover er beliggenheden af misbrugscentret en faktor i sig selv. Det er lokaliseret få kilometer vest fra Århus, i en gammel herregård. Udover herregården i sig selv er 1000 kvm hører der også 5 hektar land med. Når en alkoholiker kommer i intensiv alkohol behandling, for sit alkoholmisbrug, er det vigtigt at kunne være helt afskåret fra omverdenen og kunne fokuserer udelukkende på sin alkohol behandling. Det er lige præcis det man kan hos Søby Park.

En sidste faktor er selve alkohol behandlingen, hvordan foregår den behandling man som alkoholiker skal igennem, og virker den efter hensigten. Hos Behandlingscenter Søby Park gør de en dyd ud af altid at være på forkant med de nyeste behandlingsmetoder. Hvilket er med til at sørge for de i dag kan sige at 4 ud af 5 som bliver alkohol behandlet hos Søby Park kommer ud af deres misbrug.  

Hvornår er man alkoholiker?

Hvornår er man alkoholiker? Det er et af de store spørgsmål. Uofficielt snakker man om der er 3 stadier af alkoholisme. Den typiske alkoholiker har et helt almindeligt liv, hvor han/hun har job og familie. Men virkeligheden er en anden og for hver dag personen ikke får hjælp vil det bliver værre. Det er typisk stadie 1 for en alkoholiker, at drikke i det skjulte, tænker ofte på alkohol og har øget alkohol tolerance. Stadie 2 for en alkoholiker har typisk kendetegn ved, at man begynder at komme med undskyldninger og bortforklaringer, familien begynder at brokke sig, man mister venner, det kan ende med skilsmisser og mistet familie. Hvilket typisk har en direkte indvirkning på 3 stadie for en alkoholiker. I stadie 3 begynder man at drikke flere dage i træk, man oplever hukommelsessvigt, rystelser, løber tør for undskyldninger og bortforklaringer og alkoholikeren begynder at drikke for at holde sine symptomer nede. Når alkoholikeren når helt ud i stadie 3 er selvmordstanker ikke noget unormalt scenarie. Heldigvis kan Behandlingscenter Søby Park hjælpe en alkoholiker ved at sende ham i en intensiv 4-5 ugers alkohol behandling, hvor 80% kommer ud af sit alkohol misbrug.

admin