3 gode idéer til alternative værtindegaver

De fleste mennesker har enten givet eller modtaget den famøse værtindegave. En værtindegave er en personlig og kulturbunden gestus til den eller de personer som har stået bag en særlig begivenhed. Den mest berømte værtindegave i vores kultur må være den klassiske blomsterbuket som absolut pynter i ethvert hjem. Udover blomsterbuketten, så er også vinflasken en gammel traver inden for værtindegave-disciplinen, stærkt efterfulgt af en æske god chokolade med fyld. Alle disse gaver er også gode og lækre gaver som stort set alle bliver glade for. Dog kan standard-værtindegaverne ofte virke upersonlige og forudsigelige i længden. Men det er dog lettere sagt end gjort, at være kreativ når det gælder værtindegaver, og derfor har jeg lavet en lille guide til hvordan du i fremtiden kan give værtindegaver som er mere personlige end dem du måske plejer at give!

 

3 muligheder for at gøre værtindegaven lidt mere personlig

  1. Evighedsblomster

Hvis ikke du ønsker at afvige for meget fra den klassiske værtindebuket, så er evighedsblomster et fint alternativ. Modsat en normal buket blomster, så holder evighedsblomsterne væsentligt længere, da evighedsbuketten består af tørrede blomster. På den måde kan du give en værtindegave som pynter i længere tid end en almindelig buket!

 

  1. Udfordr med puslespil 

Selvom puslespil umiddelbart lyder som noget til børn, så er der masser af puslespil voksne kan få glæde af – både alene og sammen med resten af familien. Du kan få masser af kvalitets puslespil i lækre designs og flotte motiver, som virkelig gør puslespillet værtindegave-værdigt! Du kan også udfordre dine værtinder med puslespil 500 brikker eller måske købe et puslespil 1000 brikker for de mere rutinerede, og på den måde kan du skabe lidt konkurrence. Køb puslespil hos Vissevasse og udfordr dine værter! 

 

  1. En god bog

Du kan også forkæle dine værter med en god bog som du tror de vil blive glad for. Det kan enten være, at du selv har læst en bog og synes at den er spændende eller inspirerende og som du derfor vil anbefale dem at læse. Det kan også være, at du ved at dine værter interesserer sig for for eksempel golf eller Frankrigs historie og derfor giver du dem en bog som omhandler lige præcis denne interesse. På den måde kan du give din vært en personlig bog som de vil have glæde af længe. 

admin