Start med at sy dit eget tøj af jerseystof

Jerseystof har en række anvendelsesmuligheder indenfor at sy dit eget tøj og det er bare at komme i gang, for det er slet ikke så svært og så er der en hel masse spændende timer med at udvælge dit eget jerseystof og sy dit eget tøj med jerseystof.

Jerseystof er især anvendt til tøj, der sidder tæt på kroppen, som toppe, leggins t-shirts, undertøj til både dig selv og børnene. Når jeg køber jerseystof er det altid hos Stofdepotet. De har simpelthen bare det største udvalg od de bedste priser på deres jerseystof. Derudover kan jeg godt lide den vejledning man kan få i forbindelse med at sy sit eget tøj. Det er både omkring hvordan jeg skal vaske tøjet, hvilke typer jerseystof der vil passe til hvilke typer tøj og hvordan jeg helt praktisk skal sy tøjet.

jerseystof, jersey stof, kjole

Gå sommeren i møde med nyt lækkert tøj af jerseystof

Der er intet som nyt tøj, og isæt nyt tøj du selv har lavet. Det er en helt særlig fornemmelse og tilfredshed ved selv at sy dit tøj. Sommeren har meldt sin ankomst, og det er derfor oplagt at opdatere garderoben med en ny kjole eller to, eller en ny nederdel i det dejligste jerseystof.

Det kan du som sagt finde hos Stofdepotet og de har et kæmpe udvalg og helt sikkert noget du kan bruge. Jeg er i hvert fald aldrig gået galt i byen når jeg har villet finde noget nyt og lækkert stof til et sy selv projekt

 

Mit seneste projekt med jerseystof

Mit seneste stykke tøj jeg selv har syet er min gule sommerkjole med blomster. Jeg havde den på til min venindes 30-års fødselsdag for en uge siden og der var mange der kom og spurgte hvor den var fra. Dertil måtte jeg så stolt forklare dem at jeg selv havde syet og designet den. Så voksede jeg lige et par centimeter metaforisk. Det er en kjole med ærmer der dækker skuldrene og i det dejligste jersey stof. Den går ind i taljen og går ned og dækker knæene. Det var en varm dag, så den passede helt perfekt til lejligheden og passede godt til det dejlige vejr

admin