Sådan skaber jeg en rustik indretning i mit hjem

Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg flyttede ind i min egen lejlighed. Jeg har længe samlet inspiration på forskellige sider, da jeg altid har haft en god idé omkring hvordan mit hjem skal indrettes med møbler i træ, ved ønsket om at skabe et rustikt look.

Netop den nordiske stil, med rå elementer og et minimalistisk tilgang til indretningen har altid tiltalt mig. En rå væk med grå spartel, passer perfekt sammen med håndlavede træborde, der giver et råt udtryk med stadig er varme og hyggelige.

Netop den danske hygge kan være svær at beskrive, men borde i træ kan være med til at trække en del af denne hygge ind i hjemmet. Uanset om du er glad for nips og mange møbler, blomster, motiver og liv – eller om du omvendt er til kontraster, hårde kanter og møbler der har til formål at gemme størstedelen af boligens inventar hjem, så denne fremstår enkel.

Boliginspiration kan gøre forskellen

Det kan tit blive et rod, når der købes ind uden forberedelse. Her taler jeg ikke om i

ndkøbsturen i supermarkedet, men indretningen af selve boligen. Det er sindssygt vigtigt at tænke over helhedsbilledet, når boligen skal indrettes. I vores tilfælde har vi gjort det ved at matche vores plankebord i stuen, altså vores spisebord, med vores planke sofabord ved vores sofa. Lige ledes har vi et planke skrivebord, så der skabes en rød tråd gennem hele hjemmet.

Samme øvelse kan naturligvis laves med andre møbler. Det vigtigste er som udgangspunkt, at danne røde tråde ved identiske møbeltyper eller farver. Eksempler kan være et hjem med gennemgående røde eller blå detaljer, samme stol i flere rum eller lignende.

Tag eksempelvis et kig på de sociale medier, under hashtagget boligindretning. Her har du mulighed for, at gemme de billeder du mener passer bedst til netop din indretningsstil.

admin