Kom op i højderne med en drone

Droner er det nye fartøj i luften. De er blevet utrolig populære i Danmark i løbet af de seneste år, og du kan få flere forskellige slags. Nogle droner er lettere at flyve med end andre og er dermed mindre avancerede, hvis du ikke har prøvet at styre en drone i luften før.

Invester i den rigtige drone for dig

Hvis du gerne vil købe en drone, skal du være opmærksom på, at der findes mange forskellige modeller. Du kan både få mini droner, billige droner, dyre droner, men også droner med specielt udstyr som for eksempel kamera eller GPS. Du bør derfor nøje overveje på forhånd, hvad du rigtig gerne vil have, når du køber en drone. Det ekstra udstyr kan give dig nogle helt andre muligheder under flyvningen, men samtidig kan det også i nogle tilfælde have betydning for prisen på dronen. Dog er det i dag muligt at få meget for pengene, når du investere i en drone.

Med GPS og kamera kan du forbinde din drone med din smartphone ved hjælp af wifi. Det gør, at du kan følge med i dronens rute og tage billeder eller filme undervejs. En sjov måde at flyve på. Når du køber en drone, skal du også tænker over, om den er egnet til:

  • Udendørs brug
  • Indendørs brug

Det er en god ide på forhånd at vide, hvor du gerne vil flyve henne. Hvis du leder efter en drone til brug indendørs, er det måske netop ikke nødvendigt med en drone med kamera eller GPS. Det kan til gengæld være smart, hvis du vil bruge den udenfor.

Lette eller avancerede droner

Når du skal vælge din nye drone, er der flere ting at tage højde for. Ud over at vide, om du skal bruge den indenfor eller udenfor, eller om den skal have ekstra udstyr, skal du også tænker over din egen erfaring. Nogle droner er lettere at komme i gang med, imens andre er mere avancerede. De avancerede droner kan oftest flyve af sig selv eller efter en rute, som du har programmet på forhånd.