Den perfekte pilleæske

Det er ikke altid nemt at holde styr på de piller, du skal tage i hverdagen. Der mange pilleæsker, der skal holdes styr på, samt doseringer, der skal huskes op til flere gange dagligt. Det er rigtig bøvlet at huske på, og det kan tage lang tid at fiske de retter piller op af glasset hver eneste dag.

 

Der kan være mange grunde til, at du tager piller, men det er vigtigt at huske vitaminpillerne og de piller, som du skal tage mod evt. sygdom. De er med til at holde dig frisk og når lægen har ordineret pillerne, så er det jo vigtigt at huske at tage dem som anvist.

pilleæske

En pilleæske kan gøre en kæmpe forskel

 

Her er det en rigtig god idé at anskaffe sig en god pilleæske, der kan hjælpe dig med at holde styr på de piller, du skal tage til dagligt.

 

En god pilleæske består af nogle små rum, hvor der er gjort plads til piller i hvert rum, så du kan sortere dem på dag og tidspunkt, du skal tages.

 

Det er smart, fordi du kan nøjes med at gøre det en gang om ugen og så er der styr på dine piller til resten af ugen. Det gør hverdagen meget nemmere for dig, så du kan fokusere på alt andet end den medicin og de piller, du skal tage.

 

Sådan bruger du en pilleæske

 

En pilleæske er nem at bruge. Først skal du finde ud af, hvilken slags pilleæske, du har behov for. Det kan være en, hvor der er plads til piller både morgen og aften alle ugens syv dage. Eller måske er det kun piller til én gang om dagen, du har brug for.

 

Uanset hvad, så skal du gøre det til en vane at sortere dine piller én gang om ugen, så alt er klar. Du kan på den måde også se, når du løber tør for nogle piller, der skal bestilles hjem til dig. Og sådan holder du bedst styr på alle dine piller hver dag.

admin