X

Giv dine ansatte tryghed på arbejdspladsen

Giv dine ansatte muligheden for at benytte en overfaldsalarm for forøget tryghed på arbejdet. Der kan være behov for en overfaldsalarm til dem, der arbejder alene, har nattearbejde eller anden udsat arbejdsplads og erhverv, hvor dagligdagen kan være usikker i forhold til at arbejde med udadreagerende personer. En overfaldsalarm giver dig muligheden for at tilkalde hjælp hurtigt med et enkelt diskret tryk. Afhængig af behov og situation giver alarmopkaldet kontakt til en ansvarsperson eller politiet. Dermed øger du trygheden for dig og dine ansatte, og I vil få følelsen af aldrig at stå alene i hverken milde eller faretruende situationer. Det er ofte oplevet, at situationer kan forværres, hvis personer opdager, at der bliver tilkaldt hjælp. Derfor finder du hos Stella Safe overfaldsalarmer, som er mere diskrete, her i blandt et ur, hvorfra alarmopkaldet kan foretages. Ved blot et enkelt alarmtryk er overfaldsalarmen aktiveret, og hjælpen vil være på vej. Alarmknappen sørger for, at du kommer i kontakt med en døgnbemandet kontrolcentral, Den Jyske Kontrolcentral. Den Jyske Kontrolcentral vil udføre en forudbestemt forholdsordre, som kan tilpasses ud fra jeres individuelle behov. Dermed er kontrolcentralen altid bevidst om, hvordan de skal agere, hvis uheldet først er ude. Ofte vil kontrolcentralen sende en vagt eller politi til området.

Stella Safe har mange års erfaring og viden på området, hvoriblandt GPS-lokalisering som gør at produkterne, der blive tilbudt, er pålidelige og sikre. Nogle kan være så afhængige af en overfaldsalarm, at det gælder liv eller død, og derfor afhænger andres liv af, at produkterne fra Stella Safe aldrig svigter. Derfor bruges altid de nyeste og meste sikre systemer samt teknologi, og overfaldsalarmerne er designet til, at du som bruger altid kan komme i kontakt med en ansvarsperson på en nem og enkel måde. Dermed og du, dine ansatte eller dine kolleger aldrig alene i faretruende eller kritiske situationer.

Alle overfaldsalarmerne hos Stella Safe er med GPS-lokalisering, hvilket vil sige, at ved et tryk på overfaldsalarmen, vil den aktuelle GPS position blive offentliggjort hos kontrolcentralen. På en udendørsplacering vil overfaldsalarmen have en præcision helt ned til 1 meter. Befinder du dig derimod indendørs, vil overfaldsalarmen have en nøjagtighed på 25 meter. Hos Stella Safe findes tre produkter til erhvervsmæssigt brug. Basic overfaldsalarm, Minibox overfaldsalarm og Smart overfaldsalarm. Basic og Minibox er små, og kan sidde blandt andet rundt om halsen eller i bæltet. Smart overfaldsalarm er et ur, som du har siddende på armen. Fælles for alle alarmerne er den nyeste teknologi, at de er små og diskrete samt at de er nemme at benytte i enhver situation.

Giv dine ansatte muligheden for aldrig at føle sig usikre på arbejdspladsen og tilbyd en overfaldsalarm, som sikrer tryghed 24 timer i døgnet.

admin:
Related Post