X

Få råd til en Audi med flexleasing

Flexleasing er blevet en af de foretrukne måder, at købe ny bil på. Leasing i sig selv er et relativt nyt fænom inden for bilbranchen, som er eksploderet hen over de sidste 10 år. Leasing var noget som var forbeholdt virksomheder indtil bilbranchen og forbrugerne fandt ud af, der rent faktisk var mange fordele ved det. Senere udsprang flexleasing, som en gren indenfor leasing. Det unikke ved flexleasing er, at det er en form for genvej til drømmebilen. Da Audi er en af de efterspurgte biler og er i den dyre ende af prisskalaen, bruger vi den som eksempel her. Dét der gør dyre biler, som Audi, dyre i Danmark er registreringsafgiften. Jo dyrere bilen er, jo højere er registreringsafgiften. Men med flexleasing har du mulighed for, at dele registreringsafgiften op i mindre månedlige rater. Hvilket der er en række fordele ved.

 

Typisk når man flexleaser en bil, gør man det over en 12 måneders periode. Efter de 12 måneder kan du så vælge at sælge bilen eller gentegne din aftale. Efter de 12 måneder vil registreringsafgiften blive udregnet på ny, efter bilens nuværende vurdering, hvilket med garanti er en del billigere. Med andre ord betaler du for 12 måneder ad gangen, i stedet for at betale den fulde afgift, hvilket resulterer i at beskatningen er mindre.

Flexleasing er forbeholdt dyre biler  

Dét der gør flexleasing til en fordelagtigt aftale er, at man sparer penge på registreringsafgiften. Derfor spare du også mere jo dyrere bilen er. Men det betyder også, at bilen skal være af en hvis værdi, før flexleasing kan betale sig. Derfor brugte jeg Audi som eksempel tidligere. I og med Audi er en af de mest, hvis ikke den mest, populære bil i sin prisklasse, er det en oplagt bil til lige netop flexleasing. Audierne, specielt de større modeller, er oppe i en prisklasse hvor det begynder at kunne betale sig.

 

Det du som køber skal være opmærksom på ift. flexleasing er, at efter leasingperioden skal du købe bilen af leasingselskabet. Det gør dig til ejer og dermed skal du selv stå for at sælge bilen videre. Det lyder måske umiddelbart som et stort minus, men det er det ikke nødvendigvis. Fordi bilen er købt på flexleasing aftale, er den nu uden registreringsafgift. Det betyder at interessen for bilen bliver langt større i og med den er billigere, end den samme bil med registreringsafgift. Derudover har du mulighed for at sælge bilen i hele Europa, da registreringsafgiften er væk. Alt dette er med til at gøre mulighederne for et hurtigt salg langt større.  

admin:
Related Post